Lånesläp* Fri byggrådgivning Noga utvalda artiklar
Stäng
Woody presenterar

Tema: Fönster & Dörrar

Håller dina fönster och dörrar tätt inför vintern? Just nu har Woody fönster- och dörrveckor (23/9 - 20/10) med heta erbjudanden och kampanjpriser på fönster och ytterdörrar från alla de ledande leverantörerna. Så kom in till din lokala Woody Bygghandel – vi kan allt om fönster och dörrar och är rätt partner till dina fönster- eller dörrprojekt!

JUST NU! UPP TILL 30% PÅ FÖNSTER OCH YTTERDÖRRAR!

Din lokala Woody Bygghandel är proffs på fönster- och dörrbyten för just ditt hus och där du bor…
Vi har både erfarenheten, leverantörerna och produkterna du behöver. Vi kan dessutom lösa monteringen med vår smidiga tjänst; Monterat – från start till klart!

STOR HÖSTKAMPANJ PÅ FÖNSTER!

  • Med upptill 30% rabatt på fönster och fönsterdörrar från Elitfönster, SP-fönster, Trarydfönster, och NorDan är det just nu precis rätt tid att planera ditt fönsterprojekt.

  • Dessutom kampanj på takfönster från Velux: Köp 2 fönster och få 50% rabatt på det andra! Eller köp 3 betala för 2!

 

 

MED PASSION FÖR FÖNSTER & DÖRRAR

Dags att byta fönster eller ytterdörr? Då vill man ha en trygg partner med rätt produkter, expertkunskap och lång erfarenhet. Woodys nästan 100 butiker över hela landet gör det enkelt att hitta en expert som vet allt om fönster- och dörrbyten just där du bo. LÄS MER

 

25% PÅ FLEXIBLA LÖSNINGAR FRÅN WESTCOAST

Westcoast Windows erbjuder trä-/aluminiumfönster med en unik konstruktion som gör dem både underhållsfria och extremt täta. Fönstren finns i många olika designutföranden och går att få måttanpassade helt utan extra kostnad. vilket gör att det egentligen inte finns några begränsningar hur dina nya fönster kan se ut.

Erbjudandet från Westcoast Windows gäller hela sortimentet av fönster, skjut- och fönsterdörrar.

 

NYA FÖNSTER - från start till klart!

Byte av fönster eller dörrar ska inte vara krångligt! Använd vår tjänst Monterat så ser vi till att jobbet blir proffsigt gjort medan du får tid över till annat! Dessutom ger vi dig fast pris på hela arbetet.

 

HÖSTKAMPANJ PÅ YTTERDÖRRAR!

Dags att byta dörr inför vintern? Passa på nu när urvalet är som störst och du får 25% rabatt på ytterdörrar från Diplomat, NorDan och Swedoor.

Swedoor Dörrar